DEN S FOTOGRAFIÍ 13. 11. PROBĚHNE ONLINE

Vážení přátelé, fotografky a fotografové,

s politováním oznamujeme, že vzhledem k nepříznivé epidemiologické situaci proběhne DEN S FOTOGRAFIÍ 13. 11. 2021 pouze online. Účast fotografů nejen z celé ČR, ale letos hojně také ze Slovenska je riziková a ztížená všemi opatřeními natolik, že původní koncept akce jako setkání a výměny zkušeností není reálný.

Protože jste ale poslali do soutěžní části Zrcadlení 2021 velké množství skvělých a nápaditých fotografií (celkem 750 snímků) a zřejmě jste se těšili na vyhlášení výsledků a doprovodný program Dne s fotografií, rozhodli jsme se, že vše zrealizujeme online a všechny jednotlivé části - přednášky, výstavy a vyhlašovací ceremoniál, kde porota vyhlásí vítěze jednotlivých kategorií proběhne podle původního harmonogramu. Vše bude pro vás zaznamenáno a odkazy na sledování budou zveřejněny na webu Zrcadlení www.fotosoutez-bystricko.cz, pošleme vám je i v mailu. Na webu zveřejníme také listinu vítězů a seznam finálových fotografií, které budou tvořit výstavu Zrcadlení 2021.

Výstavu Zrcadlení 2021 s vernisáží finalistů a vítězů Zrcadlení překládáme na březen 2022 do Městského muzea Bystřice nad Pernštejnem. Na vernisáži budou předány věcné ceny, všichni účastníci a finalisté obdrží pozvánku.

Děkujeme za pochopení, i nás tato situace mrzí, věříme, že další ročník bude již obvyklým milým setkáním, a už teď se na vás těšíme.

Záštitu fotofestivalu ZRCADLENÍ 2021 udělili

Ministr kultury ČR

Záštita Kraje Vysočina

Starosta Města Bystřice n. P.
Mgr. Martin Horák

Předseda mikroregionu Bystřicko
Libor Pokorný

Realizaci projektu podpořili

ČEZ Město Bystřice nad Pernštejnem Kraj Vysočina Miniserstvo kultury Mikroregion Bystřicko
Hotel Ala Digitální foto magazín Logo Zoner Press Vinotéka ISSORI

Mediální partneři

FotoMosty Vysočina, regionální týdeník Tvorba webových stránek a optimalizace pro vyhledávače 4People Bystřicko